Kokeile Profinder B2B-rajapintaa testiympäristössä

Tuo kattavat yritys- ja päättäjätiedot omiin järjestelmiisi. Löydät tarvitsemasi ajantasaiset tiedot helposti ja nopeasti kattavien luokitteluiden avulla. Profinder tarjoaa murskaavan määrän tietoa, jonka saannin automatisoit Profinder-rajapinnalla.


Siirry rekisteröitymään

Tutustu B2B-rajapinnan tekniseen kuvaukseen

Rajapintakuvauksestamme löydät helpot käyttöesimerkit valmiiksi käännettynä useimmille käytetyille ohjelmointikielille, kuten Python, NodeJS tai PHP. Rajapinnan kuvaus on myös ladattavissa suoraan Postman-muotoisena helppoa testaamista varten.

Ottaaksesi yhteyden rajapintaan, tarvitset API-avaimen. Tilaa avaimesi sivun yläosasta löytyvällä lomakkeella.

Siirry B2B API-dokumentaatioon

Automatisoi liiketoimintaasi rajapinnan avulla

Hae yritystietoja milloin vain, niin paljon kuin haluat. Innovatiivisesti uusinta teknologiaa ja saatavilla olevia tietolähteitä yhdistämällä olemme luoneet sinulle uniikin palvelun, jota on helppo käyttää tehostamaan liiketoimintaasi.

Pidä oma palvelusi tai CRM-järjestelmäsi ajantasasalla Profinder-tiedolla.

Lue lisää      Hinnasto

Yritystiedolla saat kattavat tiedot kaikista Suomen aktiivisista yrityksistä

Yritystiedon kannastamme löytyy satojen tuhansien yritysten ja päättäjien tarkat yhteystiedot. Työkalu on tarkoitettu myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille. Voit rajata, kohdentaa ja analysoida B2B-kohderyhmiä omiin myynti-, markkinointi ja viestintätarpeisiisi.

Palvelumme ytimessä ovat Suomen parhaat yritystiedon lähteet ja rekisterit. Asiakkaanamme rekisterisi pidetään aina ajan tasalla.

Lue lisää Yritystiedosta

Kasvata bisnestäsi ylivertaisella datalla.

 Tutustu muihin tuotteisiimme